Οδηγίες Εφαρμογής

Αυτοκόλλητο a-stickers

Τα αυτοκόλλητα a-stickers αποτελούνται από τρία στρώματα:

Προετοιμασία Αυτοκόλλητου

Απλώστε το αυτοκόλλητο σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια και πιέστε την μεμβράνη μεταφοράς με την σπάτουλα εφαρμογής πάντα με κατεύθυνση από το κέντρο προς τα άκρα, ώστε να εφαρμόσει καλά η ταινία μεταφοράς στο αυτοκόλλητο.

Εργαλεία Τοποθέτησης

Δοκιμαστικό αυτοκόλλητο

Μπορείτε να κανετε δοκιμη στην μεθοδο εφαρμογής του αυτοκολλητου με το δοκιμαστικο μικρο αυτοκολλητο που θα βρείτε μεσα στην συσκευασία.

Προετοιμασία Επιφάνειας

Καθαρίστε την επιφάνεια στην βιτρίνα με ένα στεγνό χαρτί ή με πανί.

ΒΗΜΑ 1

Τοποθετήστε το αυτοκόλλητο στην βιτρίνα στο σημείο που θέλετε να τοποθετηθει. Χρησιμοποιώντας μικρά κομάτια χαρτοταινίας στηρίξτε το αυτοκόλλητο. (βλ. εικόνα)

Αφου βεβαιωθείτε οτι το σχεδιο είναι στο σημείο που θελετε, τοποθετείτε χαρτοταινία κατά μήκος του αυτοκόλλητου στο κέντρο. (βλ. εικόνα)

ΒΗΜΑ 2

Αφαιρέστε την χαρτοταινία απο την δεξιά ή την αριστερη πλευρα (βλ. Εικόνα). Επειτα ανασηκώστε το αυτοκολλητο και ξεκολλήστε την μεμβράνη μεταφορας (με το σχεδιο) απο το χαρτί στήριξης μέχρι την χαρτοταινια που βρίσκεται στο κέντρο. Σε αυτο το σημειο ίσως ένα τμήμα του αυτοκόλλητου παραμείνει κολλημένο στο χαρτί στηριξης. Επαναφέρουμε την μεμβράνη  μεταφοράς και πιέζουμε μέχρι το αυτοκόλλητο να παραμείνει σε αυτήν.

ΒΗΜΑ 3

Μολις η μεμβράνη μεταφοράς ανασηκωθεί μεχρι το κέντρο του αυτοκόλλητου με ένα ψαλίδι ή ένα κοπίδι κόψτε και κατόπιν αφαιρέστε το χαρτί στήριξης

ΒΗΜΑ 4

Τώρα κολήστε την μεμβράνη μεταφορας με το σχεδιο πάνω στο τζάμι από το κέντρο πιέζωντας παράλληλα με την πλαστική σπάτουλα προς τα ακρα

ΒΗΜΑ 5

Το μισό αυτοκόλλητο έχει εφαρμοσει πανω στην βιτρινα και δεν χρειαζεται πλεον στήριξη. Αφαιρεστε την χαρτοταινία απο το κέντρο και επαναλάβατε τα βηματα 2,3 & 4 για το αλλο μισό.

ΒΗΜΑ 6

Ξεκολλήστε την ακρή της μεμβράνης  μεταφοράς και αφαιρέστε την προσεκτικά με γωνία 180 μοιρών. Κατά την αφαίρεση της μεμβράνης ίσως ένα τμήμα του αυτοκόλλητου παραμείνει κολλημένο σε αυτην. Επαναφέρουμε την μεμβράνη στη θέση της και πιέζουμε μέχρι το αυτοκόλλητο να παραμείνει στην επιφάνεια που θα κολληθεί. Συνεχίζουμε και αφαιρούμε όλη την μεμβράνη.